Voksentroll

Alven barnehage har et engasjert personale med høy kompetanse. Alle deltar i utformingen av barnehagedagen og hver enkelt har sitt eget ansvarsområde både når det gjelder barnegruppen og aktiviteter. En gang i året deltar personalet på livredningskurs i tillegg til andre mer faglig rettede kurs.

Stine Bakke

Stine jobber 70 % som pedagogisk leder. Hun er førskolelærer med fordypning i forming med 1 års etterutdanning i spesialpedagogikk . Hun liker å være kreativ med barna, både ute og inne! Hun har ansvar for pedagogisk opplegg sammen med Janne og Marit. Hun jobber mest med de store trollungene i barnehagen.

Marita Berge

Marita er utdannet barne og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehage i over 20 år!
Hun er svært engasjert i både gruppearbeid, formingsaktiviteter og andre aktiviteter.
Der hvor det skjer noe, der er Marita:) Med barna i fokus 100%, er det ikke rart at hun er populær.

Marit Morka Nesland

Marit jobber som styrer i 20 % stilling og pedagog i 30 %. Hun har jobber i barnehage i mange år, men har jobbet i Alven siden April 2017. Hun var ferdig utdannet barnehagelærer i 2001 og har jobbet i barnehage siden. Hun liker godt sang og musikk og synger gjerne en trall eller to med barna.

Inger Tønnessen

Inger jobber hos oss i 50% stilling. Hun er vår gode snille "bestemor". Hun har et stort hjerte med plass til mange. Inger er barnehagens spreking. Hun har alltid godt humør!

Øyvind Hørte

Øyvind er svært populær hos barna. Som tidligere bonde er skog og mark hans område, her kan han mye som han gjerne lærer videre til barn og voksne. Øyvind er fast pannekakesteker, og er glad i å lage mat både inne og på tur!

Candelaria Mantog Esteban

Cande jobber som assistent i barnehagen vår. Med sitt varme og rolige vesen er hun populær både hos de små og de store. Cande er dessuten flink til å lage asiatisk mat, og stekt ris a la Cande er alltid en suksess!