.

Om oss

Alven Eventyrbarnehage ble startet i 2001, og ligger i Holvikasvingen. Vi er omgitt av en vakker natur rundt oss med sjøen på den ene siden, og skogen på den andre. Vi har et flott og naturlig uteområde som stimulerer til fin og grovmotorisk utfoldelse. Vi bruker nærområdet aktivt, og er mye på tur både til Groos og andre turplasser i området. Vi har 20 barn i alderen 0-6 år. Vi er en en avdelingsbarnehage, men i praksis deler vi oss i 2 grupper. Vi har en småbarnsgruppe: Trollgrotta og en storbarnsgruppe: Alveloftet. I Alven er vi 5 faste ansatte. De ansatte har fokus på å være god rollemodeller for barna, og gi barna de beste forutsetninger for en god barndom.
I vår barnehage skal alle barna oppleve og blitt sett, hørt og bli tatt på alvor!

Våre ansatte

Martine

Martine er utdannet barnehagelærer, og har jobbet hos oss siden januar 2019. Hun er veldig engasjert i barna, og barna er veldig glad i henne. Hun er kreativ, tålmodig og veldig dyktig i jobben sin. Og hun er nesten bestandig blid. Nå som Marit er i permisjon er hun styrer 40%.

Candelaria

Cande jobber som assistent i barnehagen vår. Med sitt varme og rolige vesen er hun populær både hos de små og de store. Cande er dessuten flink til å lage asiatisk mat, og stekt ris a la Cande er alltid en suksess!

Ingrid

Ingrid har jobbet hos oss som vikar men fikk fast stilling i 2019, og det er både små og store glad for. Hun er ansvarsfull og ser alltid hva som må gjøres i barnehagen. Hun er omsorgsfull og engasjert i det hun gjør. Ingrid er fra Frankrike og dette gjør at flere av barna kan noen franske ord og fraser.

Marit

Marit jobber hos oss som styrer og er utdannet barnehagelærer. Hun er nå i permisjon.

Simone

Simone begynte og jobbe hos oss mai 2019. Hun er nyutdannet barnehagelærer med fordyping i småbarnspedagogikk. Hun er veldig opptatt av at de små skal bli sett og forstått. Hun er glad i å være på tur og ute i alt vær.

Marita

Marita er utdannet barne og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehage i over 20 år! Hun er svært engasjert i både gruppearbeid, formingsaktiviteter og andre aktiviteter. Der hvor det skjer noe, der er Marita! Med barna i fokus 100%, er det ikke rart at hun er populær.

Inger

Inger jobber hos oss i 60% stilling som assistent. Hun er vår gode snille "bestemor". Hun har et stort hjerte med plass til mange. Inger er barnehagens spreking. Hun har alltid godt humør!

Stine

Stine er utdannet barnehagelærer i 2019 og går nå på master innen pedagogikk. Hun jobber nå hos oss som pedagogisk leder i en 40% stilling. Stine er blid og positiv, og liker godt å være ute.